Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Made Sideboard 1D 3L

11 595 kr
Utförande:
Stomme: Front:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Made är en modern och minimalistisk fövaringsserie med snygga detaljer från Italienska Calligaris. Välj mellan ett stort urval av finishar på stommen och på dörrarna. På så sätt kan du skapa en unik "look" som passar just ditt hem. Benen kommer alltid i svartlackad metall medan du kan få både melamin och lackad finish på dörrarna. Stommen är tillverkad i stark MDF med en elegant och praktisk melaminyta.

Sideboardet har en dörr och 3 lådor med "push-open" funktion. Bakom dörren finns en stor förvaringsyta med ett hyllplan i härdat glas. Benen är 20 cm höga.

Information:

Bredd: 108 cmHöjd: 75,5 cm
Djup: 40 cmBenhöjd: 20 cm
Färg: ValbartSerie: Made
Top: MelaminLeverantör: Calligaris

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgRöd, Vit, Grå, Svart, Grön, Orange
MaterialMDF, Metall, Melamin, Keramik
VarumärkeCalligaris
Bredd108 cm
Djup40 cm
Höjd75,5 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Melamin

Melamin är ett smidigt och starkt material som lämpar sig utmärkt för ytor med hård påfrestning från bland annat vätska. Melamin är en typ av hårdplast som väldigt bra lämpad för att göra snygga trä och sten imitationer vilket mest används av för bordsytor. Ytan är enkel att hålla ren från fläckar då det oftast bara räcker med varmt vatten och en trasa. Starkare rengöringsmedel bör undvikas. Ytan är hårdare än en lackad vilket gör att slitage är minimalt. Vill man ha liknande egenskaper men med högre slitskydd rekommenderar vi den keramiska ytan.Läs mer
Stäng
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.

Artnr:  CB610101R63W63W01500000

To top