Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Flex bord, Lava grå, Grå keramikskiva

17 259 kr
Utförande:
2 - 3 veckor
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Flex Dining-bordet är det perfekta två-i-ett-bordet - du bestämmer om du vill använda den som ett matbord eller ett loungebord. Dessa bordsskivor är gjorda av keramik - ett extremt slitstarkt material som är perfekt för utomhusbruk året runt.

Längd 185 cm

Djup 90 cm

Höjd 71 cm

Cane-line är ett danskt designföretag med mer än 30 års erfarenhet av att designa och tillverka bekväma och funktionella möbler. Vi tar vårt samhällsansvar och tror på att ansvaret sträcker sig längre än till att designa och tillverka möbler. Våra möbler är därför tillverkade med största omsorg om miljön och människors välbefinnande. Det allra viktigaste för Cane-line är att göra livet bekvämare och över hela världen arbetar vi mot samma mål – att skapa komfort och ett större värde på de platser där du varvar ned och kopplar av.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
FormRektangulär
MaterialKeramik
Längd200 cm
Bredd100 cm
Höjd71 cm
VarumärkeCane-Line
Läs mer
Stäng
Cane-Line

Cane-line är ett danskt designföretag med 30 års erfarenhet av att designa och tillverka funktionella och bekväma möbler. ”Gör livet bekvämt” är själva kärnan hos Cane-line. Över hela världen är deras uppdrag detsamma – att göra livet bekvämt och skapa mervärde hos livet och de platser där du varvar ned och kopplar av. De fokuserar hela tiden på kvalitet, innovativ teknik och komfort i både produkter och i tillvaron för att se till att våra möbler tillverkas med största omsorg för miljön och människors välbefinnande. Cane-line´s utomhussortiment är designat och tillverkat för en bekväm livsstil utomhus. Allvädersmöblerna ger maximal komfort och kräver minimalt underhåll.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Dessa bordsskivor är gjorda av keramik - ett extremt slitstarkt material som är perfekt för utomhusbruk året runt. Eftersom bordsskivan är gjord av ett naturligt material kan färgskiftningarna variera från bord till bord. Det kan finnas grovhet på kanterna och ytan. Hantering Det är viktigt att hantera din bordsskiva med försiktighet och undvika att sätta ner den hårt eller att tänka på kanterna efter förpackningen har tagits bort. Keramiska bordsskivor ska alltid hanteras av två personer och alltid bäras i vertikalt läge efter förpackningen har tagits bort. OBS! Att bära bordsskivan horisontellt kan orsaka sprickor i mitten av bordsskivan.

Underhåll & rengöring

Rengör bordsskivan med en mikrofiberduk. De flesta fläckar kan tas bort med vatten och vanligt, skonsamt diskmedel. För mer envisa fläckar, en droppe koncentrerat tvättmedel kan vara effektivt. Torka alltid av efteråt med en ren trasa. Vi rekommenderar att du rengör bordet noggrant minst 2-3 gånger per år.

Förvaring

Vi rekommenderar att du täcker bordsskivan / möblerna med en möbeltäckning under hösten och vintermånaderna för skydd. Observera dock att kondens kan bildas under möbeltäcken, vilket kan orsaka mögel. Se därför till att lyfta locket från möblerna för att säkerställa korrekt luftcirkulation och minimera kondensation. Om möjligt är det bäst att förvara bordet inomhus under vintermånaderna för att skydda det från vädret.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CL5053AL+CLPP053CB

To top