Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Lean Stol Vit

2 039 kr
Färg:
Dyna:
2 - 3 veckor
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Lean är en stapelbar stilren stol i Cane-Line Weave. En modern typ av konstrotting som klarar vårt tuffa klimat utan problem. Stolen är handflätad på aluminiumstomme så den kan stå ute året runt. Lean är en mycket bekväm trädgårdsstol som är designad av designduon Welling/Ludvik. Lean är godkänd för offentlig miljö.

Mått:

Bredd: 59cmDjup: 43cm
Höjd: 80cmSitthöjd: 46cm
Serie: LeanLeverantör: Cane-Line

 

Cane-Line är ett varumärke förknippat med kvalitet, komfort och modern design. De har tillverkat högkvalitativa utemöbler i över 25 år och är ledande när det gäller hållbarhet i branschen. Produkterna kräver minimalt med underhåll och står emot alla väder men ska skyddas under vintern. Alla deras möbler är UV- och färgbeständiga. Alla utemöbler från Cane-Line är godkända för offentlig miljö.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
MaterialKonstrotting
Höjd80 cm
Sitthöjd46 cm
Bredd59 cm
Djup43 cm
VarumärkeCane-Line
Läs mer
Stäng
Cane-Line

Cane-line är ett danskt designföretag med 30 års erfarenhet av att designa och tillverka funktionella och bekväma möbler. ”Gör livet bekvämt” är själva kärnan hos Cane-line. Över hela världen är deras uppdrag detsamma – att göra livet bekvämt och skapa mervärde hos livet och de platser där du varvar ned och kopplar av. De fokuserar hela tiden på kvalitet, innovativ teknik och komfort i både produkter och i tillvaron för att se till att våra möbler tillverkas med största omsorg för miljön och människors välbefinnande. Cane-line´s utomhussortiment är designat och tillverkat för en bekväm livsstil utomhus. Allvädersmöblerna ger maximal komfort och kräver minimalt underhåll.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Cane-Line Weave

Cane-Line Weave är en konstrotting gjord av polypropylene (pp) vilket lämpar sig utmärkt för utomhusbruk. Denna konstrotting är UV och temperaturresistent och mycket flexibel. Eftersom möbeln används ute under långa perioder rekomenderas regelbunden rengöring med mjuk svamp och tvållösning. Det avlägsnar tillfälligt smuts så som löv, damm, frömjöl och liknande innan det sätter sig mer permanent i möbeln och blir svårare att få bort.

Under vinter och höst rekomenderar vi att möblerna förvaras inomhus i väl ventilerat utrymme.  

Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Lean Skötselråd
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  CL5410LW

To top