Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Cinas

(126 Produkter)

Cinas

Cinas grundades år 1903 och gick då under namnet Carl J. Nielsen. Sedan 1980-talet har företaget utvecklats till det design-, import- och distributionsföretag som det är idag.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Alla deras produkter är tillverkade av noga utvalda östasiatiska producenter som vi samarbetat med i flera generationer. På dessa aktörer ställs höga kvalitetskrav, vilket säkerställer att våra produkter alltid lever upp till våra kvalitets- och materialstandarder.

Livslängden på våra produkter är avgörande för deras miljöpåverkan. Det är något som både vi, våra kunder och konsumenter bör ha i åtanke. Skillnaden på om en produkt håller i två eller femton år är enorm – både med tanke på hur mycket glädje du får ut av produkten, på ekonomin och inte minst för miljön. Produkter som håller länge medför en markant mindre miljöpåverkan i jämförelse med de produkter som enbart håller i ett par år och som behöver bytas ut regelbundet. Glädjen och tillfredställelsen av en produkt som också förblir vacker och funktionell år efter år gör helt enkelt hållbara produkter till ett ännu bättre val.

To top