Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tor Fotpall Meda Silver

5 395 kr
Utförande:
Lagervara - Skickas inom 7 - 14 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Tor är en modern soffserie från Folkhemmet. Tor har med sitt generösa sittdjup och fantastiska sittkomfort redan kort tid blivit en storsäljare på Folkhemmet. Tor är den perfekta loungeserien för dig som vill ha en modern och läcker möbel som är enkel att krypa upp i. De stora svankkuddarna ingår när du köper fåtöljen eller soffan och ger en härlig sittkomfort. Sittplymåerna är byggda med kallskum som kärna med en duntopp.

I detta utförande får du Tor fotpall i det härliga sammetstyget Meda Silver med svarta träben (helt enligt bild). Klädseln på stommen är fast (FC). Dessa är färdigproducerade och vi kan därför erbjuda snabbare leverans i just detta utförande. Du kan välja att köpa andra ben separat. Kontakta kundtänst om du vill ha mer information om det.

Information:

Bredd: 124 cmHöjd: 52 cm
Djup: 86 cmModell: Tor

Klädsel: Meda Silver

Leverantör: Folkhemmet

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Rosa
VarumärkeFolkhemmet
Höjd52 cm
Bredd86 cm
Längd124 cm
TygbankBurhens
Läs mer
Stäng
Folkhemmet

Folkhemmet är ett jordnära och medvetet familjeföretag som grundades år 2003, och har sedan dess strävat efter att sälja samma möbler som finns på fina gatan, fast till lantispriser. Folkhemmets egna varumärke har snabbt blivit en stor succé, och år 2021 släppte Folkhemmet sin första egna soffkollektion. Nyckeln bakom framgången är enkel - mycket möbler för pengarna, utan att kompromissa med kvalitet och design.

Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Tor - Produktblad
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  FH0306-1050-0000-2-3+FH11057-72+BURLAGER

To top