Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Soffkampanj Sits - Tygerna Oslo & Arcus 20% >

Hans K

(205 Produkter)

Hans K är ett familjeägt företag som idag har jobbat med trä i flera generationer. Och med den kunskapen skapar företaget en trygghet från produktion till färdig produkt. På Folkhemmet säljer vi Hans K hela sortiment av fina möbler online.

Hans K

Hans K är kända för att använda sig av goda material och en noggrann selektering när de bygger sina möbler. De använder sig av ett tydligt och modernt formspråk med inspiration av klassisk svensk design. Förutom design och kvalitet jobbar Hans K mycket med att möbelns funktion ska vara tydlig och väl fungerande. Stor vikt läggs vid alternativ då de alltid erbjuder sina serier i en mängd olika utföranden. Hans K arbetar generellt med fyra standardutföranden på sina serier vilket är ek, vit, svart och blond. Nyhet nu är nya finishar som t.ex den eleganta grålacken samt den mer rustika grålasyren.

Storsäljande serier är allt från de nya Rainbow och ZigZag serien och klassiker som Enter och Verona. Senast har serien Y5 designad av Sami Kallio även den blivit jättepopulär med sin moderna nordiska design. Hans K är verkligen ett modernt möbelföretag som följer de allra senaste trenderna samtidigt som de behåller sin tydliga nordiska stil och öga för kvalitet i detaljer.

Folkhemmet är det självklara valet för dig som vill köpa Hans K billigt online.

Du kan läsa mer om Hans K här.

Visa mer
Se fler serier
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top