Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Hans K

(168 Produkter)

Hans K möbler från Folkhemmet

Hans K - Genuin möbelbyggare

Hans K är ett familjeägt företag som har arbetat med trä i flera generationer. Tack vare sin gedigna kunskap och mångåriga erfarenhet genomsyras Hans K av trygghet - från produktion till färdig produkt. Hos Folkhemmet finner du hela sortimentet från Hans K online!

Visa mer
Se fler serier
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Möbler av hög kvalité & noggrant hantverk

Hans K är kända för att använda sig av goda material och en noggrann selektering när de bygger sina möbler. De använder sig av ett tydligt och modernt formspråk med inspiration av klassisk svensk design. Förutom design och kvalitet jobbar Hans K mycket med att möbelns funktion ska vara tydlig och väl fungerande. Stor vikt läggs vid alternativ då de alltid erbjuder sina serier i en mängd olika utföranden. Hans K arbetar generellt med fyra standardutföranden på sina serier vilket är ek, vit, svart och blond. Nyhet nu är nya finishar som t.ex den eleganta grålacken samt den mer rustika grålasyren.

Hans K - Nordiska moderna möbler som följer trenderna

Storsäljande serier är allt från de nya Rainbow och ZigZag serien och klassiker som Enter och Verona. Senast har serien Y5 designad av Sami Kallio även den blivit jättepopulär med sin moderna nordiska design. Hans K är verkligen ett modernt möbelföretag som följer de allra senaste trenderna samtidigt som de behåller sin tydliga nordiska stil och öga för kvalitet i detaljer.

Folkhemmet är det självklara valet för dig som vill köpa Hans K billigt online.

Du kan läsa mer om Hans K här.

To top