Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hillerstorp trädgårdsmöbler & utemöbler

(571 Produkter)

Hillerstorp skandinaviens största tillverkare av Utemöbler

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger.

Hillerstorp trädgårdsmöbler - stolar, bord, soffor och fåtöljer

I Hillerstorps sortimentet ingår stolar, positionsstolar, stapelstolar, bord, soffor, fåtöljer, paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och mycket mer. Storsäljande serier från Hillerstorp är Nydala, Atlanta, Valencia, Madison, Paviljong Luxor, Sidewinder, Bullerö, Cecilia, Visby mm. Vill du ha en klassisk utemöbel som andas svensk sommar är Hillerstorp ditt givna val.

Vi har i samtliga butiker under sommarsäsongen ett urval av Hillerstorp utemöbler men vi har störst utställning i butiken i Täby. Folkhemmet är Stockholms största återförsäljare av Hillerstorps trädgårdsmöbler. Köp Hillerstorps utemöbler billigt här online där vi visar hela deras fina sortiment.

Trämöbler som tål väder och vind

Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

 

När du väljer utemöbler ska du tänka på hur mycket arbete du vill lägga på möbeln. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är helt underhållsfritt. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern. För att lära dig mer om de olika fördelarna med de olika materialen är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst eller butik så hjälper vi dig.

Visa mer
Se fler serier
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
To top