Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Hillerstorp trädgårdsmöbler & utemöbler

(646 Produkter)

hillerstorp utemöbler

En av Skandinaviens största tillverkare av utemöbler

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Under sommarsäsongen har vi ett urval av Hillerstorps utemöbler i butik, med störst sortiment i utställningen i butiken i Täby. Folkhemmet är Stockholms största återförsäljare av Hillerstorps trädgårdsmöbler. 

Hillerstorp trädgårdsmöbler - stolar, bord, soffor och fåtöljer

Hillerstorp är kända för sina möbler i laserad FSC-Märkt furu, slitstark konstrotting och underhållsfri lackad aluminium. Trämöbler kräver alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är helt underhållsfritt. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern. Läs mer om hur du tar hand om utemöbler här! 

I sortimentet ingår stolar, positionsstolar, stapelstolar, bord, soffor, fåtöljer, paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och mycket mer. Storsäljande serier från Hillerstorp är Nydala, Atlanta, Valencia, Madison, Paviljong Luxor, Sidewinder, Bullerö, Cecilia, Visby och många fler.

Visa mer
Se fler serier
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
To top