Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Adelshamn Divan/Fotpall Grå

Adelshamn är en väderbeständing och härligt skön uteserie som produceras av Hillerstorp. Alla produkter i Adelshamn har en metallstomme som är klädd med en blandning av textilene och olefin. Fördelen med både textilene och olefintyg är att det är färgbeständigt och slittåligt samtidigt som det är snabbtorkande och mer smutavstötande än tex. bomull eller polyester. Dynan som ingår i Adelshamn divan/fotpall har en stoppning av fiberfill och riven polyeter (liknande en inomhus soffa) för bästa komfort och har ett överdrag av grått olefintyg. Adelshamn serien kommer i monterade moduler och kräver knappt någon montering. Det resulterar också i en stabil och bra konstruktion. 

I serien Adelshamn finns det flera produkter, så missa inte att titta på dessa. Det finns bland annat en hörnssoffa och en fåtölj som passar perfekt tillsammans med Adelshamn divan/fotpall. Man bör använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter, så glöm inte och köpa till detta.

Information:

Bredd: 74 cmDjup: 74
Höjd: 46 cmSitthöjd: 46 cm
Färg: GråSerie: Adelshamn

Material: Textilene/olefin/metall

Leverantör: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top