Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Åminne Bord 80x140 cm Grå Gaumo

2 895 kr
Positionsfåtöljer:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Åminne är en snygg och modern serie. Bordet är i grålackad aluminium med en bordstopp i ljusgrå Gaumo. Dessa material är helt underhållsfria. Åminne bordet kan kan stå utomhus året runt men bör täckas över med ett möbelöverdrag när det inte används, speciellt på vintern. Detta för att öka livslängden och skydda det mot naturens påverkan. Åminne har även fler produkter i sin serie så om du gillar denna produkt missa inte resten av Åminne serien, speciellt positionsstolen som passar perfekt till bordet. Glöm inte och köpa till möbleskydd för ge Din utemöbel ett extra skydd!

Mått:

Bord                         

Bredd: 80 cm             

Längd: 140 cm

Höjd: 74 cm

Färg: Grå/grå

Mått på tillval:

Positionsfåtölj 

Bredd: 62 cm

Djup: 74 cm

Höjd: 102 cm

Färg: Grå/grå

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Svart
VarumärkeHillerstorp
MaterialAluminium, Gaumo
Längd190 cm
Bredd85 cm
Höjd74 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Grålackad aluminium från Hillerstorp

Hillerstorp använder sig av en slitstark grå lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL3880140

To top