Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Åminne Bord 80x140 cm Grå Gaumo

2 895 kr
Positionsfåtöljer:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Åminne är en snygg och modern serie. Bordet är i grålackad aluminium med en bordstopp i ljusgrå Gaumo. Dessa material är helt underhållsfria. Åminne bordet kan kan stå utomhus året runt men bör täckas över med ett möbelöverdrag när det inte används, speciellt på vintern. Detta för att öka livslängden och skydda det mot naturens påverkan. Åminne har även fler produkter i sin serie så om du gillar denna produkt missa inte resten av Åminne serien, speciellt positionsstolen som passar perfekt till bordet. Glöm inte och köpa till möbleskydd för ge Din utemöbel ett extra skydd!

Mått:

Bord                         

Bredd: 80 cm             

Längd: 140 cm

Höjd: 74 cm

Färg: Grå/grå

Mått på tillval:

Positionsfåtölj 

Bredd: 62 cm

Djup: 74 cm

Höjd: 102 cm

Färg: Grå/grå

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgGrå, Svart
VarumärkeHillerstorp
MaterialAluminium, Gaumo
Längd (cm)190
Bredd (cm)85
Höjd (cm)74

Grålackad aluminium från Hillerstorp

Hillerstorp använder sig av en slitstark grå lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

 

Artnr:  HIL3880140

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top