Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Åminne Matgrupp - 85x190 cm + 6st Positionsfåtöljer

14 089 kr
Dyna:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Åminne är en snygg och modern serie. Bordet och positionsfåtöljen har en stomme i grålackad aluminium. Bordstoppen och armstöden är i ljusgrå Gaumo och sits samt rygg är i textilene. Dessa material är underhållsfria. Åminne bordet kan kan stå utomhus året runt men både bord och fåtölj bör täckas över med ett möbelöverdrag när det inte används, speciellt på vintern. Detta för att öka livslängden och skydda möblerna mot naturens påverkan. 

Åminne har även fler produkter i sin serie så om du gillar denna produkt missa inte resten av Åminne serien. Vi har gett några förslag på dynor men det finns många fler dynor att välja på från Hillerstorp. Glöm inte och köpa till möbleskydd för ge din utemöbel ett bra skydd!

I denna matgrupp ingår: 1st bord och 6st positionsfåtöljer. 

Mått:

Bord                      

Bredd: 85 cm          

Längd: 190 cm

Höjd: 74 cm

Färg: Grå/grå

 

Positionsfåtölj 

Bredd: 62 cm

Djup: 74 cm

Höjd: 102 cm

Färg: Grå/grå

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgGrå
MaterialPolyester, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Längd (cm)190
Bredd (cm)85
Höjd (cm)74

Grålackad aluminium från Hillerstorp

Hillerstorp använder sig av en slitstark grå lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Gaumo från Hillerstorp

Gaumo (nonwood)  är ett praktiskt och smidigt material som lämpar sig utmärkt på utomhusmöbler. Det är ett artificiellt material som ska se ut och känns som trä men är helt underhållsfritt. Du kan rengöra ytan med fuktig trasa och disk- eller allrengöringsmedel. Placera aldrig varma föremål direkt på ytan utan använd alltid underlägg. Låt inte glas stå för länge i solen på ytan då den solkatten kan skada ytan. Använd inte hårda borstar eller svampar då det riskerar att ytan repas.

Artnr:  HIL38811*6+HIL3885190

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top