Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Åminne Mittdel Grå

2 295 kr
.
Slut för säsongen
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Denna mittdel passar till Åminne soffgrupp i grå aluminium och grå dynor. Åminne är en snygg och modern soffgrupp i grålackad aluminium där stommen är helt underhållsfri. Dynan som är inkluderad är i en härlig silvergrå polyester. Stommen kan stå utomhus året runt, men bör täckas med ett möbelöverdrag för att öka livslängden - särskilt på vintern. Om du gillar denna produkt får du inte missa resten av seriens sortiment! 

Glöm inte och köpa till möbelskydd för ge Din utemöbel ett extra skydd.

Information:

Bredd: 64 cmHöjd: 69 cm
Djup: 68 cmMaterial: Aluminium, polyester
Färg: Grå, gråSerie: Åminne
Typ: MittdelTillverkare: Hillerstorp


Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgGrå, Svart
MaterialPolyester, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Höjd (cm)69
Bredd (cm)64
Djup (cm)68

Grålackad aluminium från Hillerstorp

Hillerstorp använder sig av en slitstark grå lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Dynor från Hillerstorp

Gemensamt för tyg är att fläckar bör behandlas omgående. Det görs med ett textilrengöringsmedel. Hudfetter, matrester och solljus (tygets tre värsta fiender) gör att mörka fläckar och skörhet kan uppstå. Rengör tyget regelbundet genom att dammsuga försiktigt med ett mjukt munstycke. Ta bort vattenlösliga fläckar med ljummet vatten och en mjuk trasa. För feta fläckar, använd textilrengöringsmedel. Badda alltid bort fläcken, gnugga inte! Dynor ska täckas med möbelskydd eller förvaras inomhus för att öka deras livslängd. Se alltid till att dynorna/tyget är torrt innan det förvaras för att undvika mögelangrepp.

Artnr:  HIL399102

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top