Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Åminne Soffgrupp Grå/Grå

13 995 kr
Färg:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Åminne är en snygg och modern soffgrupp i grålackad aluminium där stommen är helt underhållsfri. Dynorna, som är inkluderade i denna grupp, är i en härlig silvergrå polyester. Gruppen är uppdelad i två mittdelar, tre hörn, ett soffbord och tillhörande antal rygg och sittkuddar. Stommen kan stå utomhus året runt men bör täckas med ett möbelöverdrag för att öka livslängden, speciellt på vintern. Åminne har även fler produkter i sin serie så om du gillar denna produkt missa inte resten av Åminne-serien. Glöm inte och köpa till möbleskydd för ge Din utemöbel ett extra skydd!

I denna soffgrupp ingår: två mittdelar, tre hörndelar, ett bord, fem sittkuddar och sex ryggkuddar.   

Information:

Mått:

Soffgrupp 

Bredd: 200 cm             

Längd: 200 cm

Djup: 68 cm

Höjd: 69 cm

Färg: Grå/grå

Mått på tillval:

Mittdel 

Bredd: 64 cm

Djup: 68 cm

Höjd: 69 cm

Färg: Grå/grå

 

Serie: Åminne
Tillverkare: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgGrå, Svart
MaterialPolyester, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Längd (cm)200
Höjd (cm)69
Bredd (cm)200
Djup (cm)68

Grålackad aluminium från Hillerstorp

Hillerstorp använder sig av en slitstark grå lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Dynor från Hillerstorp

Gemensamt för tyg är att fläckar bör behandlas omgående. Det görs med ett textilrengöringsmedel. Hudfetter, matrester och solljus (tygets tre värsta fiender) gör att mörka fläckar och skörhet kan uppstå. Rengör tyget regelbundet genom att dammsuga försiktigt med ett mjukt munstycke. Ta bort vattenlösliga fläckar med ljummet vatten och en mjuk trasa. För feta fläckar, använd textilrengöringsmedel. Badda alltid bort fläcken, gnugga inte! Dynor ska täckas med möbelskydd eller förvaras inomhus för att öka deras livslängd. Se alltid till att dynorna/tyget är torrt innan det förvaras för att undvika mögelangrepp.

Artnr:  HIL399100

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top