Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Åminne Utekök Med Vask Vit

9 295 kr
Färg:
Tillval: Komplett Arbetsbänk
Tillval: Skydd Utekök/Arbetsbänk
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Köket brukar alltid vara en samlingspunkten när man har gäster och nu går det även att ha en självklar samlingspunkt utomhus, med Åminne utekök. Åminne är ett komplett utekök som består av en vit aluminiumram med  en vit hylla. Själva bänkskivan är en vitgrå melerad laminatskiva med en diskho i rostfritt stål med vask och kran. Diskhon går att placera till höger eller vänster. Sedan är det enbart att koppla in en "trädgårdssladd" i vaskens undersida för att få vatten i kranen. Det följer också med ett textileneskydd som går att ställa under vasken för att dölja vaskens undersida.

I Åminne serien finns det också ett komplett utekök utan vask som går att ställa ihop med detta utekök för att förlänga uteköket. Det finns också ett möbelskydd som är anpassat för detta utekök som rekommenderas för att skydda ditt utekök från naturens påverkan, när du inte använder det. 

Mått:

Utekök med vask      

Djup: 60 cm             

Längd: 120 cm

Höjd: 141 cm

Färg: Vit/vitgrå

Mått på tillval:

Utekök arbetsbänk    

Djup: 60 cm

Längd: 120 cm

Höjd: 141 cm

Färg: Vit/vitgrå

Mått på tillval:

Skydd Utekök

Djup: 63 cm

Längd: 122 cm

Höjd: 137 cm

Färg: Grå

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgVit, Grå
MaterialLaminat, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Bredd (cm)120
Höjd (cm)141
Djup (cm)60

Vitlackad aluminium från Hillerstorp

Hillerstorp använder sig av en slitstark vit lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Vinterförvaring

Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd. Vinterförvaringen bör ske skyddat, svalt och inte för torrt.

Det går även att vinterförvara möbeln ute. Tänk då på att skydda möbeln väl med exempelvis ett möbelskydd. Snö och regn ska inte komma i kontakt med möbeln och förvaringen måste vara ventilerad. Tvätta och torka av möblerna innan du ställer undan dem för vintern.

Artnr:  HIL878107

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top