Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Brasse Campingstol Turkos

269 kr
Tillfälligt Slut
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Brasse Campingstol är en smidig hoppfällbar stol som är perfekt för stranden, på utflykten eller semestern. Camping-/Strandstolen Brasse är tillverkad i stål och textilene av Hillerstorp.

Information:

Bredd: 50 cmHöjd: 81 cm
Längd: 72 cmMaterial: Stål, Textilene
Färg: TurkosSerie: Brasse
Typ: StrandstolTillverkare: Hillerstorp


Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBlå, Turkos
VarumärkeHillerstorp
Bredd50 cm
Höjd81 cm
Längd72 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL76016

To top