Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bullerö Fåtölj Vit

Bullerö fåtölj har en härlig lounge-känsla och lägre rygg. Serien Bullerö är formgiven enligt klassisk skandinavisk möbeltradition. Den är tillverkad i vitlaserad, FSC-märkt furu från svenska skogar. Det finns flera produkter i Bullerö serien, så missa inte att titta på resterande produkter. Det finns bland annat en soffa och ett bord som passar utmärkt tillsammans med Bullerö fåtöljen.

Det finns ett litet urval av dynor att välja mellan på denna produkt men det finns självklart mycket fler dynor med olika färg och modell från Hillerstorp! Glöm inte att köpa till ett möbelskydd för att skydda dina utemöbler och öka livslängden.

Mått:

Höjd: 79 cm

Bredd: 69 cm

Material: Furu   

Djup: 75 cm

Sitthöjd: 32 cm

Färg: Vit

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top