Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bullerö Soffa Vit

Bullerö 3-sits soffa har en lägre rygg och inger en härlig lounge-känsla. Serien Bullerö är formgiven enligt klassisk skandinavisk möbeltradition. Den är tillverkad i vitlaserad, FSC-märkt furu från svenska skogar. Missa inte att det finns flera produkter från samma serie! Bland annat finns en fåtölj och ett bord som passar utmärkt tillsammans med Bullerö 3-sits soffa.

Det finns många fina dynor i olika färger, mönster och mått att se från Hillerstorp! Glöm inte att köpa till ett möbelskydd för att skydda dina utemöbler från slitage och därmed öka dess livslängd.

Information:

Höjd: 79 cm

Bredd: 185 cm  

Material: Furu 

Typ: Soffa

 

Djup: 75 cm

Sitthöjd: 32 cm

Färg: Vit

Serie: Bullerö

Tillverkare: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top