Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Classic Parasoll 270cm Turkos

Classic är ett prisvärt och stilrent parasoll med en 38mm stång i aluminium och väven i turkos polyester tyg. Parasollet går att tilta/vicka och har också en smidig vev för att den enkelt ska kunna fällas upp och ner. Parasollfot ingår ej. Glöm inte att komplettera med parasollskydd. Tillverkat av Hillerstorp.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Classic är ett prisvärt och stilrent parasoll med en 38mm stång i aluminium och väven i turkos polyester tyg. Parasollet går att tilta/vicka och har också en smidig vev för att den enkelt ska kunna fällas upp och ner. Parasollfot ingår ej. Glöm inte att komplettera med parasollskydd. Tillverkat av Hillerstorp.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgTurkos
MaterialPolyester, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Bredd270 cm
Längd270 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  HIL271051

To top