Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Drömminge Dyna - Marinblå med vit kant

459 kr
Färg:
Tillfälligt Slut
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Drömminge Dyna är tillverkad i slitstark och vatenavvisande dralon, och passar bland annat perfekt för Drömminge Soffa. Finns i flera färger. Tillverkad av Hillerstorp. 

Information:

Bredd: 126 cmDjup: 40 cm
Tjocklek: 5 cmMaterial: Dralon
Färg: Marinblå, vitSerie: Drömminge
Typ: DynaTillverkare: Hillerstorp

 

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBlå
VarumärkeHillerstorp
MaterialDralon
Längd40 cm
Bredd126 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL56341

To top