Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Dyna Milano Svart Vit kritstrecksrandig

420 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Milano är en bekväm och prisvärd dyna som är tillverkad för att passa positionsstolar från Hillertorps serie Nydala, men dynan passar de flesta positionsstolar. Milano dyna är perfekt för utomhusmiljöer då den är tillverkad i vattenavvisande dralon. Tillverkad av Hillerstorp.

Information:

Bredd: 50 cmTjocklek: 5 cm
Längd: 117Material: Dralon
Färg: Svart/vitSerie: Milano
Typ: DynaTillverkare: Hillerstorp


Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
VarumärkeHillerstorp
MaterialDralon
Bredd50 cm
Längd117 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL9807671

To top