Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Dyna Milano Svart

379 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Milano är en klassiska fåtöljdyna. Dynans mått passar de flesta högryggade fåtöljer på marknaden, bäst till konstrotting och aluminiummöbler. Dynan är 5 cm tjock och är tillverkad i praktisk polyester som är enkel att hålla ren. Det är viktigt tänka på att skydda sin dyna mot regn genom att förvara i möbelskydd eller dynlåda. Hillerstorp har ett brett sortiment av dynor och Milano finns i ett flertal olika färger och varianter. 

Information:

Bredd: 50 cmLängd: 117 cm
Tjocklek: 5 cmMaterial. Polyester
Färg: SvartSerie: Milano
Typ: DynaTillverkare: Hillerstorp


Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Grå, Svart
MaterialPolyester
VarumärkeHillerstorp
Bredd50 cm
Längd117 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL9807070

To top