Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Dynbag

479 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Utmärkt skydd för smidig förvaring av dynor till utomhusmöbler. Dynpåsen är tillverkad i beige polyester och plast, och har praktiska handtag för smidig förflyttning. Denna produkt är ett enkelt knep för att minska slitaget och öka livslängden på dina dynor!

Information:

Bredd: 55 cmHöjd: 50 cm
Längd: 125 cmMaterial: Polyester, plast
Färg: BeigeTillverkare: Hillerstorp
  

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBeige
MaterialPolyester, Plast
VarumärkeHillerstorp
Höjd50 cm
Bredd55 cm
Längd125 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL956

To top