Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Fyrsnäs 3-sits Soffa Natur

Fyrnäs serien är en bra och praktiskt uteserie som har en härlig klassisk design. Stommen är gjord i naturfärgad aluminium och konstrotting, vilket gör att Fyrsnäs knappt kräver något underhåll. Sitt- och ryggdynor ingår i ljusbeige tyg. Fyrsnäs 3-sits soffa kommer monterad, vilket också resulterar i en stabil och bra konstruktion. Sitthöjden på Fyrsnäs fungerar med vanlig bordshöjd, så det går utmärkt att använda Fyrsnäs som en matgrupp. 

I serien Fyrsnäs finns det flera produkter, så missa inte att titta på dessa. Det finns bland annat en fåtölj och bord som passar perfekt tillsammans med denna 3-sits soffa. Man bör använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter, så glöm inte och köpa till detta.

Information:

Bredd: 201 cmHöjd: 87 cm
Djup: 80 cmSitthöjd: 48 cm
Färg: Natur/beigeSerie: Fyrsnäs

Material: Konstrotting/aluminium

Leverantör: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top