Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gotland Soffbord 60x60 cm Vit

Gotland är ett soffbord som är tillverkat i FSC-märkt furu från svenska skogar. Furun har vitlaserats för att få en fin yta. Bordet passar utmärkt till Gotland eller Bullerö soffgrupp. 

Mått:
Längd: 60 cm
Bredd: 60 cm
Höjd: 44 cmTyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Gotland är ett soffbord som är tillverkat i FSC-märkt furu från svenska skogar. Furun har vitlaserats för att få en fin yta. Bordet passar utmärkt till Gotland eller Bullerö soffgrupp. 

Mått:
Längd: 60 cm
Bredd: 60 cm
Höjd: 44 cm

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
MaterialFuru
FormKvadratisk
VarumärkeHillerstorp
Bredd60 cm
Längd60 cm
Höjd44 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Vitlaserade trämöbler

Möbler tillhörande den här gruppen är tillverkade av furu som täcklaserats. Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor.

Skulle det uppstå missfärgning vid kvistarna i träet, kommer den med tiden att blekas ned av solljuset. Man kan även måla missfärgningen med HT Bättringsfärg eller vit täcklasyr för utomhusbruk.

Lasyren på möbler som används under bar himmel kommer successivt att brytas ned av fukt, väta och solsken. Hårdast utsatta är horisontella ytor som bordsskivor och armstöd. Efter en eller flera säsonger – beroende på väder, vind och hur väl du tar hand om dina möbler – kan det krävas att möbeln målas om. Nya lasyrer för utomhusbruk finns att köpa där våra möbler säljs.

Vinterförvaring

Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd. Vinterförvaringen bör ske skyddat, svalt och inte för torrt.

Det går även att vinterförvara möbeln ute. Tänk då på att skydda möbeln väl med exempelvis ett möbelskydd. Snö och regn ska inte komma i kontakt med möbeln och förvaringen måste vara ventilerad. Tvätta och torka av möblerna innan du ställer undan dem för vintern.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL1760677

To top