Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hamilton 3-sits Soffa Grå

15 695 kr
Tillval: Soffbord
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Hamilton serien från Hillerstorp en modern och snygg utegrupp. Denna 3-sits har en generös rymd och bra dynor i ljusgrå färg. Samtliga möbler i Hamilton serien har en stomme av aluminium som täckts med 1-trådig Quato-konstrotting i ljusgrå färg. Möblerna i Hamilton kommer helmonterade och färdiga att användas. Detta ger också en bra stabilitet och kvalitet. 

Titta gärna på resterande produkter i Hamilton serien, där det bland annat finns ett soffbord och fåtölj som passar utmärkt till denna 3-sits soffa. Man bör använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter, så glöm inte och köpa till detta.

Information:

Mått:

3-sits soffa                      

Höjd: 63 cm

Djup: 98 cm

Bredd: 205 cm

Sitthöjd: 38 cm m dyna  

Färg: Grå

Mått på tillval:

Soffbord

Höjd: 34 cm

Bredd: 66 cm

Längd: 130 cm

Färg: Grå/glas

 

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgBrun, Beige
MaterialPolyester, Konstrotting, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Bredd (cm)205
Höjd (cm)63
Djup (cm)98

Konstrotting från Hillerstorp

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Hillerstorp erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med ett milt diskmedel eller såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Artnr:  HIL34033

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top