Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hamilton Fåtölj Grå

8 595 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Hamilton Fåtölj i kvalitativ och underhållsfri konstrotting erbjuder en generös rymd och väderbeständiga, UV-resistenta dynor i ljusgrått premiumtyg. Fåtöljen tillhör serien Hamilton - en serie möbler som utgör en modern och snygg utegrupp. Samtliga möbler i serien har en stomme av aluminium som täckts med 1-trådig Quato-konstrotting i ljusgrått. Möblerna kommer helmonterade och är färdiga att användas direkt.

Möbelns livslängd förlängs enkelt genom att använda möbelskydd - du hittar givetvis möbelskydd i flera storlekar hos oss!

Information:

Bredd: 93 cmHöjd: 63 cm
Djup: 98 cmMaterial: Aluminium, konstrotting
Färg: GråSerie: Hamilton
Sitthöjd: 38 cm, med dynaTillverkare: Hillerstorp


Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBrun, Beige
MaterialPolyester, Konstrotting, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Höjd63 cm
Bredd93 cm
Djup98 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Konstrotting från Hillerstorp

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Hillerstorp erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med ett milt diskmedel eller såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL34011

To top