Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hamilton Soffbord Grå

5 095 kr
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Hamilton Soffbord är ett stabilt bord i kvalitativ och underhållsfri konstrotting, med en snygg bordsskiva i glas. Bordet tillhör serien Hamilton - en serie möbler som utgör en modern och snygg utegrupp. Samtliga möbler i serien har en stomme av aluminium som täckts med 1-trådig Quato-konstrotting i ljusgrått. Möblerna kommer helmonterade och är färdiga att användas direkt.

Möbelns livslängd förlängs enkelt genom att använda möbelskydd - du hittar givetvis möbelskydd i flera storlekar hos oss!

Information:

Bredd: 66 cm  Höjd: 34 cm
Längd: 130 cm  Material: Aluminium, konstrotting
Färg: Grå Serie: Hamilton

 

 Tillverkare: Hillerstorp


Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgBrun, Beige
MaterialPolyester, Konstrotting, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Höjd (cm)34
Längd (cm)130
Bredd (cm)66

Konstrotting från Hillerstorp

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Hillerstorp erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med ett milt diskmedel eller såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Artnr:  HIL34013066

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top