Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hampton Fåtölj

4 495 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Hampton är en klassisk och mycket komfortabel fåtölj i konstrotting med aluminiumstomme. Fåtöljen är tålig och helt underhållsfri, men dynan bör skyddas mot väderpåfrestningar för att minimera slitage.

Hampton Fåtölj kan med fördel kombinera med Alcudia bord och Hampton soffa för att sätta ihop en trevlig matgrupp. 

Information:

Bredd: 65 cm                

Djup: 64 cm

Höjd: 100 cm  

Färg: Natur

Typ: Fåtölj

 

Sittbredd: 53 cm

Sittdjup: 55 cm

Sitthöjd: 35 cm

Serie: Hampton

Tillverkare: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
VarumärkeHillerstorp
Bredd68 cm
Höjd99 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL43911

To top