Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hånger Bargrupp Vit

Hånger är en enkel och smidig serie av utemöbler som tillverkas av Hillerstorp. Barbordet och barstolen i Hånger serien har en stomme samt bordstopp/sits gjord i vitlackad aluminium. Detta gör Hånger bargrupp enkel att sköta om och enkel att älska!

Om du gillar denna bargrupp så missa inte att titta på resterande produkter i Hånger serien, där det också finns fler bord, stolar och en hörngrupp. Man bör använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter, så glöm inte och köpa till detta.

BarstolBarbord 
Bredd: 48 cmLängd: 140 cm 
Höjd: 112 cmHöjd: 107 cm 
Djup: 59 cmBredd: 80 cm 

Sitthöjd: 75/72 cm   

Information:

Färg: VitSerie: Hånger

Material: Aluminium

Leverantör: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top