Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hånger Hörngrupp Vit/Grå

12 695 kr
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Hånger är en enkel och smidig serie utemöbler som tillverkas av Hillerstorp. Stommen är gjord av vitlackad aluminium och dynorna är i grå polyester. Det går att köpa till mittdelar till Hånger hörngrupp, så att och på så vis anpassa storleken på hörnsoffan för att passa dig! Hånger kommer monterad, vilket gör den stadig och redo att användas.

I serien Hånger finns det flera produkter, så missa inte att titta på dessa! Man bör använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter, så glöm inte och köpa till detta.

I denna grupp ingår: 2st 2-sitsar, 1st hörn och 1st soffbord.

HörnsoffaBord 
Bredd: 215 cmLängd: 80 cm 
Längd: 215 cmHöjd: 49 cm 
Höjd: 75 cmBredd: 80 cm 

Sitthöjd: 45 cm   

 

Information:

Färg: Vit/GråSerie: Hånger

Material: Aluminium/polyester

Leverantör: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgVit, Grå, Svart
MaterialPolyester, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Höjd (cm)75
Sitthöjd (cm)45
Längd (cm)215
Bredd (cm)215

Vitlackad aluminium från Hillerstorp

Hillerstorp använder sig av en slitstark vit lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Dynor från Hillerstorp

Gemensamt för tyg är att fläckar bör behandlas omgående. Det görs med ett textilrengöringsmedel. Hudfetter, matrester och solljus (tygets tre värsta fiender) gör att mörka fläckar och skörhet kan uppstå. Rengör tyget regelbundet genom att dammsuga försiktigt med ett mjukt munstycke. Ta bort vattenlösliga fläckar med ljummet vatten och en mjuk trasa. För feta fläckar, använd textilrengöringsmedel. Badda alltid bort fläcken, gnugga inte! Dynor ska täckas med möbelskydd eller förvaras inomhus för att öka deras livslängd. Se alltid till att dynorna/tyget är torrt innan det förvaras för att undvika mögelangrepp.

Artnr:  HIL588100

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top