Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Jet Set Mittdel Beige

Jet Set mittdel är en modern och härlig moduldel som är designad av Karl Malmvall och tillverkad av Hillerstorp. Denna mittdel gör att du kan bygga ut din Jet Set soffa eller använd den som en "öppen" fåtölj. Jet Set är verkligen en utegrupp med generös yta och underbar komfort. Stommen på Jet Set består av beigelackad aluminium och flätade UV-band. Dynorna som ingår i produkterna i Jet Set serien har en bra stoppning och ett överdrag i beige polyester. 

Man bör använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter, så glöm inte och köpa till detta.

Information:

Bredd: 80 cmHöjd: 94 cm
Djup: 97 cmSitthöjd: 38 cm
Färg: beigeSerie: Jet Set

Material: Aluminium/UV-band

Leverantör: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top