Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Jet Set Soffa XL Svart

Jet Set XL är en härligt rymlig och bekväm lounge soffa, designad av Karl Malmvall och tillverkad av Hillerstorp. Stommen består av svartlackad aluminium och 1-trådig konstrotting. Soffan är hela 354 cm lång och är uppdelad i två hörndelar och två mittdelar. Delarna kommer helmonterade vilket ger Jet Set serien en stabil konstruktion och bra kvalitet. Dynorna som ingår har en bra stoppning och ett överdrag i gråmelerad polyester. 

Titta gärna på resterande produkter i Jet Set serien, där det bland annat finns en fotpall (divan) och soffbord som passar utmärkt till denna soffa. Man bör använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter, så glöm inte och köpa till detta.

I detta packet ingår: 2st hörndelar och 2st mittdel. 

Information:

Bredd: 354 cmHöjd: 94 cm
Djup: 97 cmSitthöjd: 38 cm
Färg: Svart/gråSerie: Jet Set

Material: Aluminium/konstrotting

Leverantör: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top