Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Läckö Hörnsoffa Vit Inkl. Dynor

12 844 kr
Utförande:
Dynset:
Tillval Soffbord:
Tillval Divanpall Inkl. Dyna:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Läckö hörnsoffa har en härlig lounge-känsla och lägre rygg. Den är tillverkad i vitlaserad, FSC-märkt furu från svenska skogar. Kompletteras väldigt snyggt med andra delar och bord i samma serie eller med andra vitlaserade furumöbler från Hillerstorp.Det finns ett litet urval av dynor att välja mellan på denna produkt men det finns självklart mycket fler dynor med olika färg och modell från Hillerstorp! Glöm inte att täcka din Läckö hörnsoffa med ett möbelöverdrag för att skydda och öka livslängden.

I denna Läckö hörnsoffa ingår: 2st Avslut H/V, 2st mittdelar, 1st hörn och 5st sittkuddar och 6st ryggkuddar.  

Mått:

Hörnsoffa

Bredd: 206 cm    

Längd: 206 cm

Djup: 70 cm

Höjd: 67 cm

Sitthöjd: 42cm m. dyna  

Material: Vitlaserad furu

Mått på tillval:

Soffbord

Bredd: 79 cm    

Längd: 79 cm

Höjd: 60 cm

Material: Vitlaserad furu 

 

 

Mått på tillval:

Divanpall

Bredd: 66 cm    

Längd: 64 cm

Höjd: 42 cm m dyna

Material: Vitlaserad furu

 

 

 

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgVit
MaterialFuru
VarumärkeHillerstorp
Höjd (cm)67
Sitthöjd (cm)30
Bredd (cm)206
Djup (cm)206

Vitlaserade trämöbler

Möbler tillhörande den här gruppen är tillverkade av furu som täcklaserats. Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor.

Skulle det uppstå missfärgning vid kvistarna i träet, kommer den med tiden att blekas ned av solljuset. Man kan även måla missfärgningen med HT Bättringsfärg eller vit täcklasyr för utomhusbruk.

Lasyren på möbler som används under bar himmel kommer successivt att brytas ned av fukt, väta och solsken. Hårdast utsatta är horisontella ytor som bordsskivor och armstöd. Efter en eller flera säsonger – beroende på väder, vind och hur väl du tar hand om dina möbler – kan det krävas att möbeln målas om. Nya lasyrer för utomhusbruk finns att köpa där våra möbler säljs.

Vinterförvaring

Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd. Vinterförvaringen bör ske skyddat, svalt och inte för torrt.

Det går även att vinterförvara möbeln ute. Tänk då på att skydda möbeln väl med exempelvis ett möbelskydd. Snö och regn ska inte komma i kontakt med möbeln och förvaringen måste vara ventilerad. Tvätta och torka av möblerna innan du ställer undan dem för vintern.

Artnr:  HIL151827*2+HIL151677*2+HIL150827+HIL542041*5+HIL541041*6

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top