Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Maitland Hörnsoffa

22 995 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Maitland hörngrupp generöst och smart loungeset som dessutom är ett allt i ett paket. I Maitland paketet ingår det en stor hörnsoffa som är uppdelad i tre delar, ett soffbord samt grå dynor. Stommen är gjord av aluminium och 1-trådig brungråmelerad konstrotting samt soffbordet har en toppskiva i glas. Samtliga delar i Maitland hörngrupp har förvaring på insidan för att du smidigt ska kunna lägga undan dynorna. Allt tillsammans gör Maitland till en komplett och praktisk utegrupp som du kommer få mycket glädje. Trots förvaringen så bör man andå använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter, så glöm inte och köpa till detta.

Mått:   

Hörnsoffa 

Höjd: 64 cm

Djup: 233 cm

Bredd: 233 cm

Sitthöjd: 40 cm

Färg: Brungrå

Bord

Höjd: 30 cm

Längd: 69 cm

Bredd: 69 cm 

Färg: Brungrå

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Brun, Beige
MaterialPolyester, Konstrotting, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Höjd64 cm
Sitthöjd40 cm
Längd233 cm
Djup82 cm
Bredd233 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Konstrotting från Hillerstorp

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Hillerstorp erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med ett milt diskmedel eller såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL344100

To top