Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Monte Carlo 2-sitsdel Vänster Natur

Monte Carlo är välgjord och mycket snygg uteserie med väldigt hög komfort och kvalitet. I serien finner du klassiska varianter som tre sits soffa och fåtöljer men Monte Carlo finns också i moduler så att Du kan bygga Din egna soffgrupp, så att den passar just Din yta. Denna version av serien har en naturmelerad konstrotting med en stomme av aluminium, vilket gör stommen underhållsfri.

Det finns ett stort stortiment av färger på dynorna som går att köpa till och på hemsidan har vi gjort ett urval av dessa. Tack vare sin tjocklek samt att de är tillverkade i kallskum/polyeter, så är dynorna är otroligt bekväma. Klädsel på dynorna kommer i polyester eller Dralon. Dralon är ett teflonbelagt akryltyg som har hög ljustålighet och är mer vattenavvisande än t.ex. bomull eller polyester. Hör gärna av dig till oss ifall du vill mixa dynorna eller beställa andra än de som finns att välja här.

Man bör använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter. Så glöm inte och köpa till möbleskydd för att ge din utemöbel ett extra skydd! Monte Carlo har även fler produkter i sin serie så om du gillar denna produkt, missa inte resten av Monte Carlo serien. 

Mått:

Bredd: 147 cm   

Djup: 90 cm

Färg: Naturmelerad  

Höjd: 70 cm

Sitthöjd: 43 cm med dyna

Material: Konstrotting & aluminium

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top