Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Monte Carlo 3-sits Soffa Natur

10 695 kr
Utförande:
Sitt- och Ryggkuddar (3st vardera)
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Monte Carlo är en snygg och välgjord uteserie med väldigt hög komfort och kvalitet. I serien finner du klassiska varianter som tresits-soffa och fåtöljer, men även moduler för att bygga ihop en egen soffgrupp som passar just din yta. Denna version av serien har en naturmelerad konstrotting med en stomme av aluminium, vilket gör stommen underhållsfri.

Det finns ett brett stortiment av färger på dynorna som passar denna modell, och här på Folkhemmet finns ett urval av dessa. Dynorna är tjocka, och är tillverkade i kallskum/polyeter för optimal komfort. Dynornas klädsel kommer i polyester eller Dralon. Dralon är ett teflonbelagt akryltyg som har hög ljustålighet och är mer vattenavvisande än t.ex. bomull eller polyester. Hör gärna av dig till oss ifall du vill mixa dynorna eller beställa andra än de som finns att välja här.

För minskat slitage av möbeln, och därmed förlängd livstid, rekommenderas att använda möbelskydd. Monte Carlo har även fler produkter i sin serie, så om du gillar denna produkt - missa inte resten av serien!

Information:

Bredd: 227 cm   

Djup: 90 cm

Färg: Naturmelerad  

Höjd: 70 cm

Sitthöjd: 43 cm med dyna

Material: Konstrotting & aluminium


Serie: Monte Carlo
Tillverkare: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgSvart
MaterialKonstrotting, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Höjd (cm)70
Bredd (cm)227
Djup (cm)90

Konstrotting från Hillerstorp

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Hillerstorp erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med ett milt diskmedel eller såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Dynor från Hillerstorp

Gemensamt för tyg är att fläckar bör behandlas omgående. Det görs med ett textilrengöringsmedel. Hudfetter, matrester och solljus (tygets tre värsta fiender) gör att mörka fläckar och skörhet kan uppstå. Rengör tyget regelbundet genom att dammsuga försiktigt med ett mjukt munstycke. Ta bort vattenlösliga fläckar med ljummet vatten och en mjuk trasa. För feta fläckar, använd textilrengöringsmedel. Badda alltid bort fläcken, gnugga inte! Dynor ska täckas med möbelskydd eller förvaras inomhus för att öka deras livslängd. Se alltid till att dynorna/tyget är torrt innan det förvaras för att undvika mögelangrepp.

 

Artnr:  HIL35303

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top