Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Mora Hammock Natur

Mora Hammock Natur är en klassisk hammock i impregnerad furu. Den är otroligt välbyggd med en förstärkt benställning och gedigen sits. Den finns även i vitlaserad furu. Vitt tak medföljer. Svensktillverkad av Hillerstorp. Glöm inte att köpa hammockskydd och dynor.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Mora Hammock Natur är en klassisk hammock i impregnerad furu. Den är otroligt välbyggd med en förstärkt benställning och gedigen sits. Den finns även i vitlaserad furu. Vitt tak medföljer. Svensktillverkad av Hillerstorp. Glöm inte att köpa hammockskydd och dynor.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
MaterialFuru
VarumärkeHillerstorp
Längd130 cm
Bredd195 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL4333

To top