Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Vi prismatchar våra utemöbler >

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Mora Hammock Vit

Mora Hammock Natur är en klassisk hammock i vitlaserad furu. Den är otroligt välbyggd med en förstärkt benställning och gedigen sits. Den finns även i vitlaserad furu. Vitt tak medföljer. Svensktillverkad av Hillerstorp. Glöm inte att köpa hammockskydd och dynor.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Mora Hammock Natur är en klassisk hammock i vitlaserad furu. Den är otroligt välbyggd med en förstärkt benställning och gedigen sits. Den finns även i vitlaserad furu. Vitt tak medföljer. Svensktillverkad av Hillerstorp. Glöm inte att köpa hammockskydd och dynor.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
MaterialFuru
Bredd195 cm
Längd130 cm
VarumärkeHillerstorp
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr: HIL433377

To top