Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Namibia Bord 70cm Rund

Namibia bord är ett stilrent och trevligt runt matbord från Hillerstorp i grå konstrotting med alumoniumstomme. Toppen är i glas. Den är helt underhållsfri. Komplettera gärna med Namibia stapelstol. Köp underhållsfria bord och andra fina utemöbler från Hillerstorp online på Folkhemmet.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Namibia bord är ett stilrent och trevligt runt matbord från Hillerstorp i grå konstrotting med alumoniumstomme. Toppen är i glas. Den är helt underhållsfri. Komplettera gärna med Namibia stapelstol. Köp underhållsfria bord och andra fina utemöbler från Hillerstorp online på Folkhemmet.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
MaterialGlas, Konstrotting, Aluminium
FormRund
VarumärkeHillerstorp
Bredd70 cm
Längd70 cm
Höjd72 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  HIL455706

To top