Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Nydala/Atlanta Matgrupp - Bord 96x150/200 cm + 4st Pos.

19 375 kr
Extra Positionsfåtöljer:
Dynor:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Nydala bord är ett smidigt och praktiskt matbord med en stomme i svartlackad aluminium och bordsskiva i teak. Teak är ett hårt, tungt och oljehaltigt trä som är motståndskraftigt mot väta och angrepp. Det är därmed en väldigt praktiskt material för utomhusmiljöer. I standardutförande får man plats två stycken stolar på vardera sida. Detta bord går att förlänga genom att fälla ut en buttflyskiva som sitter i bordet och då får man plats tre personer på vardera sida. Bordet kan stå utomhus under hela sommarsäsongen men bör täckas med ett möbelöverdrag för att öka livslängden.

Atlanta är en otroligt komfortabel fåtölj/positionsstol i svart konstrotting med aluminiumstomme. Konstrottingen är 4-trådig. Fåtöljen är steglöst ställbar vilken betyder att du själv kan välja exakt vilken vinkel du vill ha på ryggstödet. Atlanta är en helt underhållsfri produkt som klarar sig utmärkt utomhus året runt. 

I denna grupp ingår ett Nydala bord 96x150/200 cm svart/teak med ellipsben samt fyra Atlanta karmstol ställbar svart. Dynor köps separat. Nydala serien har genom åren blivit en storsäljare. Det finns flera olika produkter i Nydala serien, så om du gillar denna matgrupp, titta gärna på flera av Nydalas härliga produkter!

Information:

Bord

Höjd: 73 cm

Bredd: 96 cm

Längd: 150/200 cm

Färg: Svart/teak

Atlanta fåtölj

Höjd: 110 cm

Bredd: 60 cm

Djup: 53 cm

Färg: Svart/konstrotting

Serie: Nydala/Atlanta
Tillverkare: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgSvart, Natur
FormRektangulär
MaterialKonstrotting, Aluminium, Teak
VarumärkeHillerstorp
Höjd (cm)110
Bredd (cm)202
Längd (cm)150/200

Konstrotting från Hillerstorp
Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Hillerstorp erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med ett milt diskmedel eller såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Teak från Hillerstorp

Hillerstorp följer svenska timmerförordningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Teak rengörs enklast med vanlig teak-rengöring vid hårt smutsade ytor eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och diskmedel. Blöt gärna teaken innan rengöring så ytan mjuknar. Reser sig träfibrerna efter rengöring slipa ytan lätt med fint sandpapper. Möbeln ska sedan torka minst ett dygn. Behandla den sedan med Teak-olja. Om du vill behålla den gråa patina finishen ska du inte olja möbeln.

Svartlackad aluminium från Hillerstorp

Hillerstorp använder sig av en slitstark svart lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Artnr:  HIL159614+HIL28211*4

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top