08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
KAMPANJ allt från Torkelson 15% t.o.m 5/10 >>

Nydala Matgrupp Silver/Teak 1+6

Nydala bord är ett smidigt och praktiskt matbord med en stomme i silverlackad aluminium och bordsskiva i teak. Teak är ett hårt, tungt och oljehaltigt trä som är motståndskraftigt mot väta och angrepp. Det är därmed en väldigt praktiskt material för utomhusmiljöer. Denna av modell Nydala har fyrkantiga ben. I standardutförande får man plats två stycken stolar på vardera sida. Detta bord går att förlänga genom att fälla ut en buttflyskiva som sitter i bordet och då får man plats tre personer på bordets långsida. Bordet kan stå utomhus under hela sommarsäsongen men bör täckas med ett möbelöverdrag för att öka livslängden.

Nydala positionsfåtölj är en mycket bekväm och praktisk fåtölj med detaljer i teak. Stommen består av silverlackad aluminium med en sits i svart textilene. Ryggen går att ställa i flera olika lägen. Positionsfåtöljen går att fälla ihop vilket gör den smidig att förvara eller att flytta. 

I denna grupp ingår Nydala Bord 96x150/200cm silver/teak med fyrkantsben och 6st silver/teak positionsfåtöljer. 

Nydala serien har genom åren blivit en storsäljare. Det finns flera olika produkter i Nydala serien, så om du gillar denna vara, titta gärna på flera av Nydalas härliga produkter!

Mått: Bord

Höjd: 73cm

Bredd: 96cm

Längd: 150/200cm

Färg: Silver/teak

Mått: Positionsfåtölj

Höjd: 110cm

Bredd 61cm

Djup: 75cm

Färg: Vit/teak

 Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top