Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Oas Bord 60 cm Rund

3 595 kr
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Serien Oas är formgiven av Sebastian Hedengrahn, och fokuserar på praktikalitet kombinerat med spännande form och design. Stommen är tillverkad i vitlackad metall och bordstoppen är producerade i Norrländsk FCS-märkt kärnfuru som getts en kanelfärgad nyans. Detta är ett perfekt bord till balkongen eller uteplatsen. 

Missa inte att titta på resterande produkter i Oas-serien, där det bland annat finns en stol och en bänk som passar utmärkt tillsammans med detta bord. Glöm inte att köpa till ett möbelskydd för att förlänga livslängden på dina möbler och minskad påverkan från naturens krafter. 

Information:

Bredd: 67 cm

Djup: 67 cm

Färg: Vit/kanel

Typ: Bord 

Höjd: 71 cm

Material: Metall/furu

Serie: Oas

Tillverkare: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgVit, Brun
MaterialFuru
VarumärkeHillerstorp
Bredd (cm)67
Höjd (cm)71
Djup (cm)67

Trämöbler

Möbler tillhörande den här gruppen är tillverkade av furu. Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor.

Skulle det uppstå missfärgning vid kvistarna i träet, kommer den med tiden att blekas ned av solljuset. Man kan även måla missfärgningen med HT Bättringsfärg eller vit täcklasyr för utomhusbruk.

Vinterförvaring

Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd. Vinterförvaringen bör ske skyddat, svalt och inte för torrt.

Det går även att vinterförvara möbeln ute. Tänk då på att skydda möbeln väl med exempelvis ett möbelskydd. Snö och regn ska inte komma i kontakt med möbeln och förvaringen måste vara ventilerad. Tvätta och torka av möblerna innan du ställer undan dem för vintern.

Artnr:  HIL6256044

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top