Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Oas Matgrupp - Bord 120x70 cm + 4st Stolar

19 075 kr
Serveringsvagn:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Oas serien är formgiven av Sebastian Hedengrahn och har en fokus på praktikalitet samt spännande form och design. Stommen är tillverkad i vitlackad metall och trädetaljerna är producerade i Norrländsk FCS-märkt kärnfuru som getts en kanelfärgad nyans. Stolen kommer helmonterad, vilket ger en stabilare konstruktion och den är även stapelbar.

Detta är en snygg matgrupp för uteplatsen, verandan eller stor balkong. Missa inte att titta på resterande produkter i Oas serien, där det bland annat finns en förvaringslåda och serveringsvagn som passar utmärkt tillsammans med denna matgrupp. Glöm inte att köpa till ett möbelskydd, för att förlänga livslängden på dina möbler och minska påverkan från naturens krafter. 

Information:

Mått: Stol

Höjd: 80 cm

Bredd: 58 cm

Djup: 51 cm

Sitthöjd: 45 cm 

Färg: Vit/kanel 

Mått: Matbord  

Höjd: 70cm

Bredd: 78cm

Längd: 157cm

Färg: Vit/kanel

 

Mått på tillval:

Förvaringslåda 

Höjd: 49cm

Bredd: 100cm

Djup: 37cm

Färg: Vit/kanel

 

 

Mått på tillval:

Serveringsvagn

Höjd: 73cm

Bredd: 89cm

Djup: 59cm

Färg: Vit/kanel

 

 

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Brun
MaterialFuru
VarumärkeHillerstorp
Längd120 cm
Höjd70 cm
Bredd70 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Trämöbler

Möbler tillhörande den här gruppen är tillverkade av furu. Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor.

Skulle det uppstå missfärgning vid kvistarna i träet, kommer den med tiden att blekas ned av solljuset. Man kan även måla missfärgningen med HT Bättringsfärg eller vit täcklasyr för utomhusbruk.

Vinterförvaring

Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd. Vinterförvaringen bör ske skyddat, svalt och inte för torrt.

Det går även att vinterförvara möbeln ute. Tänk då på att skydda möbeln väl med exempelvis ett möbelskydd. Snö och regn ska inte komma i kontakt med möbeln och förvaringen måste vara ventilerad. Tvätta och torka av möblerna innan du ställer undan dem för vintern.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL62571244+HIL6250144*4

To top