Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Orly Balkongset Vit

Orly är ett smidigt och stilrent cafeset som passar perfekt på balkongen eller på den lilla altanen. Finns i svart eller vit konstrotting. Tar otroligt lite plats när man sätter ihop stolarna med bordet, se bild. Köp balkongmöbler och andra utemöbler från Hillerstorp online på Folkhemmet.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Orly är ett smidigt och stilrent cafeset som passar perfekt på balkongen eller på den lilla altanen. Finns i svart eller vit konstrotting. Tar otroligt lite plats när man sätter ihop stolarna med bordet, se bild. Köp balkongmöbler och andra utemöbler från Hillerstorp online på Folkhemmet.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
FormOval
MaterialKonstrotting, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Längd100 cm
Höjd71 cm
Bredd56 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL23700

To top