Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Vi prismatchar våra utemöbler >

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Parasoll SideWinder 350 XL Beige

Sidewinder 350 XL är ett mycket stilrent och praktiskt sidohängt parasoll från Hillerstorp. Den är 350cm i diameter och finns i beige eller svart polyester. Stommen är tillverkad i aluminium.

Detta Sidewinder parasoll går att vrida 360 grader genom att trycka på en pedal och det går även att vinkla. Fotkorset ingår på parasollet och leverantören rekommenderar fyra stycken parasollstenar till sina sidohängda parasoll för att det ska stå stadigt. Glöm inte att köpa parasollskydd för att skydda ditt parasoll när du inte använder det.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Sidewinder 350 XL är ett mycket stilrent och praktiskt sidohängt parasoll från Hillerstorp. Den är 350cm i diameter och finns i beige eller svart polyester. Stommen är tillverkad i aluminium.

Detta Sidewinder parasoll går att vrida 360 grader genom att trycka på en pedal och det går även att vinkla. Fotkorset ingår på parasollet och leverantören rekommenderar fyra stycken parasollstenar till sina sidohängda parasoll för att det ska stå stadigt. Glöm inte att köpa parasollskydd för att skydda ditt parasoll när du inte använder det.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Beige, Natur
MaterialPolyester, Aluminium
FormRund
Höjd275 cm
Bredd350 cm
Längd350 cm
VarumärkeHillerstorp
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Svartlackad aluminium från Hillerstorp

Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen.

Parasoll från Hillerstorp

Det är bra att skydda ett parasoll så mycket man kan mot sol när inte parasollet används. Väven kommer alltid att solblekas med tid och därmed blir livslängden på färgen större om du använder ett parasollskydd vilket vi starkt rekommenderar att du köper. Se alltid till att köpa en tillräckligt tung parasollfot för att minimera risken för att den tippar. Parasoll ska alltid fällas ihop vid stark vind. Parasoll som blåser sönder eller tippar godkänns inte som en reklamation.

Läs mer
Stäng

Artnr: HIL35500

To top

Parasollskydd:

(Klicka två gånger på bild för att förstora)

Parasollfotsvikter:

(Klicka två gånger på bild för att förstora)