Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Parasoll SideWinder 350 XL Svart

6 895 kr
Färg:
Parasollskydd:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Hillerstorps bästa SideWinder™- parasoll. Beige polyester i PA-behandlad 250 grams väv med vattenavvisande beläggning. Ställning i svart aluminium. Parasollet är låsbart och ställbart i olika vinklar samt roterbart runt egen axel. Detta sidewinder parasoll går att vrida 360 grader genom att trycka på en pedal och det går även att vinkla. Fotkorset ingår på parasollet och leverantören rekommenderar fyra stycken parasollstenar till sina sidohängda parasoll för att det ska stå stadigt. Glöm inte att köpa parasollskydd för att skydda ditt parasoll när du inte använder det. Del av parasollfot medföljer.

OBS! Betongplattor köps separat.

Information:

Bredd: 350 cmHöjd: 275 cm
Längd: 350 cmMaterial: Polyester, Aluminium
Färg: Svart/svartSerie: SideWinder
Typ: ParasollTillverkare: Hillerstorp

 

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
MaterialPolyester, Aluminium
VarumärkeHillerstorp
Bredd350 cm
Längd350 cm
Höjd275 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Svartlackad aluminium från Hillerstorp

Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen.

Parasoll från Hillerstorp

Det är bra att skydda ett parasoll så mycket man kan mot sol när inte parasollet används. Väven kommer alltid att solblekas med tid och därmed blir livslängden på färgen större om du använder ett parasollskydd vilket vi starkt rekommenderar att du köper. Se alltid till att köpa en tillräckligt tung parasollfot för att minimera risken för att den tippar. Parasoll ska alltid fällas ihop vid stark vind. Parasoll som blåser sönder eller tippar godkänns inte som en reklamation.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL35570

To top