Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Sofiero Bord 80x135cm Honungslasyr

Sofiera är ett klassiskt matbord i honungslaserad, FSC-märkt furu. Tillverkad av Hillerstorp. Honungslasyren ger bordet ett gediget uttryck samt skyddar det mot fukt och vatten.

Mått:

Längd: 135cm

Bredd: 82cm

Höjd: 72cmTyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Sofiera är ett klassiskt matbord i honungslaserad, FSC-märkt furu. Tillverkad av Hillerstorp. Honungslasyren ger bordet ett gediget uttryck samt skyddar det mot fukt och vatten.

Mått:

Längd: 135cm

Bredd: 82cm

Höjd: 72cm

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
FormRektangulär
VarumärkeHillerstorp
Bredd80 cm
Höjd72 cm
Längd135 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Möbler som inte utsätts för fukt och väta, utan brukas och förvaras under tak, kräver inte den noggranna hantering eller vinterförvaring som möbler under bar himmel gör. För att behålla möbeln i gott skick under flera år krävs att:

• Möbeln regelbundet tvättas och torkas av. Använd ett milt rengöringsmedel.

• HT Finisher påföres möbeln minst en gång per säsong. Innan möbeln stryks med HT Finisher måste möbeln tvättas och torkas av. Använd ett milt rengöringsmedel.

Möbler som står under bar himmel i ur och skur kräver lite extra av dig. För att behålla möbeln i gott skick under flera år krävs att:

• Möbeln stryks med HT Finisher redan som ny.

• Då möbeln inte brukas, använd möbelskydd eller placera möbeln under tak. Möbelskydd finns att köpa där våra möbler säljs.

• Stryk möbelns horisontella ytor med Finisher varannan månad eller efter behov. Då möbeln inte brukas, luta möbeln på ett sådant sätt att regnvatten lätt rinner av.

• Vinterförvaringen sker helst inomhus väl skyddat, svalt och inte för torrt. Det går även att vinterförvara möbeln ute. Tänk då på att skydda möbeln väl med t ex ett möbelskydd. Snö och regn ska inte komma i kontakt med möbeln och förvaringen måste vara ventilerad.

• Möbeln regelbundet tvättas och torkas av. Använd ett milt rengörings medel.

 

Lasyren på möbler som används under bar himmel kommer successivt att brytas ned av fukt, väta och solsken. Hårdast utsatta är horisontella ytor som bordsskivor och armstöd. Efter en eller flera säsonger – beroende på hur instruktionerna ovan har efterlevts – kan det krävas att möbeln målas om. Nya lasyrer finns att köpa där våra möbler säljs.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL81352

To top