Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stoltö Matgrupp Grå Inkl. Bord 220x90 cm + 3st Stolar & Bänk

19 575 kr
Extra Matstolar (Inkl Dyna):
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Stoltö är en modern och stilren lounge-serie från Hillerstorp med raka, rena linjer i fokus. Möblerna i matgruppen är tillverkade i FSC-certifierad kärnfuru från Norrland, som täcklaserats med en orkangrå färg. De medföljande stolsynorna är i gråmelerad polyester, och är stoppade med polyeter och fiberfill. 

Totalt ingår ett matbord, en bänk, tre stolar och tre dynor i denna matgrupp.

Glöm inte att köpa till ett möbelskydd för att förlänga livslängden på dina möbler, och för minskat slitage i utomhusmiljö. Missa inte heller att det finns mer att se från Stoltö-serien!

Information:

Mått: Stol

Höjd: 81 cm

Bredd: 58,5 cm

Djup: 63 cm

Sitthöjd: ca 43 cm 

Färg: Grå

Mått: Bänk    

Höjd: 42,5 cm

Bredd: 39,5 cm

Längd: 185 cm

Färg: Grå

 

Mått: Matbord  

Höjd: 72 cm

Bredd: 90 cm

Längd: 200 cm

Färg: Grå

 

Serie: Stoltö

Tillverkare: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

FärgGrå
MaterialFuru
VarumärkeHillerstorp
Bredd (cm)90
Höjd (cm)72
Längd (cm)220

Laserade trämöbler

Möbler tillhörande den här gruppen är tillverkade av furu som täcklaserats. Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor.

Skulle det uppstå missfärgning vid kvistarna i träet, kommer den med tiden att blekas ned av solljuset. Man kan även måla missfärgningen med HT Bättringsfärg eller vit täcklasyr för utomhusbruk.

Lasyren på möbler som används under bar himmel kommer successivt att brytas ned av fukt, väta och solsken. Hårdast utsatta är horisontella ytor som bordsskivor och armstöd. Efter en eller flera säsonger – beroende på väder, vind och hur väl du tar hand om dina möbler – kan det krävas att möbeln målas om. Nya lasyrer för utomhusbruk finns att köpa där våra möbler säljs.

Vinterförvaring

Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd. Vinterförvaringen bör ske skyddat, svalt och inte för torrt.

Det går även att vinterförvara möbeln ute. Tänk då på att skydda möbeln väl med exempelvis ett möbelskydd. Snö och regn ska inte komma i kontakt med möbeln och förvaringen måste vara ventilerad. Tvätta och torka av möblerna innan du ställer undan dem för vintern.

Artnr:  HIL6822098+HIL6818548+HIL211181*3

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top