08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Dallas Matgrupp Natur/Vit

Dallas matgrupp är en mobination av Dallas matfåtölj och Stoltö matbord i vit. Karmstolen Dallas är en klassisk matfåtölj som både är snygg och praktisk. Den har konstrotting gjord av en tjock, cirkelrund Quató™-fiber vilket är flätad kring en stomme av aluminium. Quató™-fiber uppvisar hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Den har dessutom optimerats för god sittkomfort. Detta gör att Dallas serien har en mycket hög kvalitet och själva stommen är helt underhållsfri. Sittdyna ingår i grå/beige polyester och dessa förvaras smidigt i en dynalåda och/eller under ett möbelskydd samt tas in på vintern.

Stoltö matbord är tillverkat i FSC-certifierad kärnfuru med ursprung från Norrland, som har blivit täcklaserad med en vit färg. Både Stoltö och Dallas serierna tillverkas av Hillerstorp och det finns även flera produkter i denna serie, så missa inte dessa. 

I denna grupp ingår: Ett vit Stoltö bord och 6st matfåtöljer i Dallas serien.

MatfåtöljBord 
Bredd: 62,5 cmLängd: 220 cm 
Höjd: 87 cmHöjd: 72 cm 
Djup: 57 cmBredd: 90 cm 

Sitthöjd: 46 cm   

 

Information:

Färg: Natur/VitSerie: Dallas, Stoltö

Material: Konstrotting/aluminium/Furu

Leverantör: Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top