Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Strandparasoll 180cm Beige

Strandparasollet är perfekt solskydd på stranden eller för att enkelt ta med på semestern. Den har en diameter på 180cm och pålen har en diameter på 24mm. Parasollfot säljs separat. Glöm inte att köpa parasollskydd. Finns i tre olika färger. Tillverkad av Hillerstorp.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Strandparasollet är perfekt solskydd på stranden eller för att enkelt ta med på semestern. Den har en diameter på 180cm och pålen har en diameter på 24mm. Parasollfot säljs separat. Glöm inte att köpa parasollskydd. Finns i tre olika färger. Tillverkad av Hillerstorp.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBeige
MaterialPolyester, Stål
Bredd180 cm
Längd180 cm
VarumärkeHillerstorp
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL18000

To top