Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tanger 2-Sits Soffa

Tanger är en klassisk utesoffa i grå/brun platt konstrotting. Stommen är tillverkad i aluminium vilket gör soffan helt underhållsfri och klarar av regn och rusk. Dynor i svart slitstark polyester som erbjuder en härlig komfort. Tanger finns även som hörnsoffa. Köp Tangier billigt online på Folkhemmet.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Tanger är en klassisk utesoffa i grå/brun platt konstrotting. Stommen är tillverkad i aluminium vilket gör soffan helt underhållsfri och klarar av regn och rusk. Dynor i svart slitstark polyester som erbjuder en härlig komfort. Tanger finns även som hörnsoffa. Köp Tangier billigt online på Folkhemmet.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Svart, Brun
MaterialKonstrotting, Aluminium
Bredd110 cm
VarumärkeHillerstorp
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Konstrotting från Hillerstorp

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Hillerstorp erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med ett milt diskmedel eller såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  HIL45822

To top